Yıl Sonu Resim Sergimiz Açıldı

Okulumuz Görsel Sanatlar öğretmeni Ayaz EKİCİ öncülüğünde gelenekselleşen yıl sonu resim sergisi oluşturuldu. Katılımın yoğun olduğu resim sergisi açılışında İl Milli Eğitim Müdürlerimiz, İlçe Müdürlerimiz, Urfa Sanatçılarımız, Yerel Basınımız ve değerli çocuklar bulundu.

Sergi açılışı İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ziya SULUER, Eğitim Uzmanı Mehmet SARMIŞ, Eyyübiye İlçe Şube Müdürlerimiz Ahmet DEMİR, Şevki DENGİZ;  Urfa Sanatçılarımız  Nihat KÜRKÇÜ, Necip KIRCABIYIK, Remzi KARA ile  diğer okul müdürleri ve değerli katılımcılar eşliğinde açıldı.

30.04.2019 863

Okulumuz Görsel Sanatlar öğretmeni Ayaz EKİCİ öncülüğünde gelenekselleşen yıl sonu resim sergisi oluşturuldu. Katılımın yoğun olduğu resim sergisinde Çocuk Gözüyle Göbeklitepe teması seçildi. Çocuk Gözüyle Göbeklitepe adlı sergimizin amacı; çağımız gençlerinin tarihi bağlarıyla bağlar kurmak yaşadığı topraklar üzerinde yaşanan dönemleri ve medeniyetleri iyi tanımak böylelikle ülkesine ve topraklarına sahip çıkma bilincini sanat yoluyla aşılama hedeflenmiştir.

Bilgi, beceri, tutum, bilim ve tarihi sanat yoluyla düşünce ve hayaller ile yoğurarak somut eserler haline getirmek istedik.29-04-201928-04-201928-04-201928-04-201928-04-201928-04-2019