Atatürk Ortaokulu


Vizyon: Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.

Misyon: Okulumuz çağdaş ve nitelikli eğitim-öğretim anlayışını benimseyen, Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda aydınlık bir geleceğe katkı yapacak nesiller yetiştirmeyi amaçlamaktadır. Var olan değerlerimiz doğrultusunda dürüst, tarafsız, adil, sevgi dolu, iletişime açık, soran, sorgulayan, çözüm üreten, yenilikçi ve insan anlayışına sahip bireyler yetiştirmek temel hedefimizdir.

Başarılar:

Saatler: Başlama: 06.50 Bitiş: 12.30
Isınma: Doğalgaz
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Okulumuz Çarşı merkezinde olup, her taraftan tek otobüsle okulumuza ulaşım sağlandığından dolayı, Öğrenci ve öğretmenlerimiz Servis Araçlarına gereksinim duymamaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 4142155271

Belgegeçer - (000) 000 0000

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://urfaataturk.meb.k12.tr

Adres - Yusufpaşa Mahallesi 921. Sk. No 32 Eyyübiye/Şanlıurfa Merkez İlçe

Öğretmen :23
Öğrenci :316
Derslik :18
Kütüphane Kitap Sayısı :5029
Öğretim Şekli :İkili

Yerleşim Yeri - Balıklıgöl ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi arasında, Sarayönü Mevkiinde, Emek Sinemasının bulunduğu Caddenin sonunda Köşe başında yer alan Atatürk Anadolu Lisesi´ nin güney cephesinde yer almaktadır. Okulumuzun Ziyaretçi giriş kapısı Balıklıgöl´e giden Demokrasi Caddesi üzerinde yer almaktadır.

Adres - Yusufpaşa Mahallesi 921. Sk. No 32 Eyyübiye/Şanlıurfa Merkez İlçe

Ulaşım Abide (Nevali Otel arkası)- Balıklıgöl Güzergahında çalışan Şehir İçi 63 Nolu Urfakart ve Özel Halk Otobüsleri ile toplu ulaşım sağlanmaktadır. Otomobil ile ulaşım da aynı güzergah üzerinden yapılabilmektedir. Abide - Halk Eğitim Merkezi istikametinden Balıklıgöl´e doğru ilerlerken, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ek Hizmet Binası (Eski ŞAN-MED Hastanesi) durağından sonraki "Su Meydanı" Durağı okulun giriş kapısı önündedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Şanlıurfa Şehir Merkezinde.